Podiums

1 - 11 of 11
Van hoog naar laag sorteren
1 - 11 of 11
Van hoog naar laag sorteren

Podiums

Een podium is een onderdeel van de winkelinrichting die u absoluut niet mag missen. Met een podium brengt u variatie aan binnen de winkelinrichting en maakt u van uw winkel een ware beleving. Wij helpen u graag om het perfecte podium te kiezen dat bij uw winkel past.

Waarom een podium?

Een podium is niet alleen een mooie toevoeging aan het interieur van een winkel, maar heeft ook een zeer praktische functie. Een podium is namelijk een zichtbaar element in een winkel waarmee de aandacht gevestigd kan worden op gewenste producten. Door middel van het inzetten van een podium wordt de aandacht van de klant geleid naar de producten die u zelf uitkiest. Zo kan de nadruk bijvoorbeeld gelegd worden op een nieuwe collectie of juist op producten die u graag uit het assortiment wil hebben en zo snel mogelijk wil verkopen. Ook wordt een podium vaak gebruikt om etalagepoppen of bustes extra op te laten vallen. Door de poppen op een verhoging te zetten vallen ze nog meer op binnen de winkel en kan er extra aandacht besteed worden aan bijvoorbeeld de outfit die de etalagepop aan de klant toont.

Podium kiezen

De verschillende podia uit ons assortiment kunt u goed met elkaar combineren, waardoor u gebruik kan maken van verschillende podia in een en dezelfde winkel. Denk bij het kiezen van een podium aan de functie en de plaats waar het podium komt te staan. Zo wordt een podium uit ons assortiment bijvoorbeeld gebruikt midden in een winkel, of als aankleding van een etalage. Een podium kan op alle verschillende manieren worden gebruikt. Voordat u een podium kiest, moet u dus bewust zijn van de plaatsing en de functie van het podium.

Podium aanschaffen

Omdat een podium aanschaffen aandacht vereist, helpen wij met ons team u graag om het juiste podium of de juiste podia aan te schaffen. Een ding is zeker, met onze podia haalt u de beste kwaliteit in huis. Onze glossy podia zijn gemaakt van 60% glossy plaat materiaal en komen vanuit onze eigen fabriek met ISO certificaat. In combinatie met ons professioneel advies weet u zeker dat u slaagt en uw perfecte podium binnen de kortste kern in uw winkel heeft staan. En kijk voor bijpassende meubelstukken ook eens bij onze kasten, tafels en andere glossy onderdelen!

You can select 5 products only