Wandsystemen

1 - 5 of 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 5 of 5
Van hoog naar laag sorteren

Wandsystemen

Een wandsysteem is het kledingrek bij uitstek voor iedere winkel. Een wandsysteem is namelijk de oplossing voor alle problemen met ruimtegebrek en iedere winkeleigenaar kent deze problemen. Door middel van de juiste wandsystemen in een winkelinrichting kan een ruimte zo optimaal mogelijk worden benut en kunnen er ontzettend veel artikelen getoond worden aan de klant.

Voordelen van een wandsysteem

Een wandsysteem is een populair kledingrek in een winkelinrichting, omdat het systeem veel voordelen met zich meedraagt:

  • Een wandsysteem bestaat vaak uit een modulair systeem, waarbij er verschillende onderdelen worden gebruikt die per model ook uitwisselbaar zijn. Zo maak je de perfecte combinatie gepersonaliseerd op jouw winkelinrichting.
  • De winkelruimte wordt door middel van een wandsysteem optimaal benut. De wand wordt bekleed en het systeem neemt daardoor weinig ruimte van het oppervlak van de winkel in beslag.
  • Een wandsysteem is ontzettend stevig, omdat het aan de buur van de winkel wordt bevestigd.
  • De stijlvolle uitstraling van een wandsysteem is een van de grootste redenen waarom winkeleigenaren voor deze handige oplossing kiezen.
  • Een wandsysteem zorgt voor ontzettend veel display- en opbergmogelijkheden voor kleding. Zo kun je kleding ophangen, maar ook opvouwen en neergelegd tonen aan de klant. De keuze is geheel aan jou.

Wandsysteem kiezen

Door het vaak modulaire systeem wat wordt gebruikt bij wandsystemen, kun je eindeloze combinaties maken om een winkel zo ideaal mogelijk in te richten. Bij de uitvoering van een wandsysteem moet er goed gekeken worden naar wat de winkel met de inrichting wil uitstralen en welke uitvoering van een wandsysteem daar het beste bij past.

Wandsysteem aanschaffen

Om deze keuze te maken, staan wij graag voor je klaar om professioneel advies te geven en ervoor te zorgen dat jij met het juiste wandsysteem naar huis gaat. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom om persoonlijk advies te ontvangen en al onze artikelen te kunnen bekijken. Is een wandsysteem niet gewenst in jouw winkelinrichting? Kijk dan ook eens naar onze Middenunits. Daarnaast hebben we mooie glossy kasten die passen bij de glossy look van onze wandsystemen.

You can select 5 products only