Middenunits

1 - 24 of 34
Van hoog naar laag sorteren
  • 1
  • 2
1 - 24 of 34
Van hoog naar laag sorteren
  • 1
  • 2

Middenunits

Als kledingwinkel zijn winkel kledingrekken onmisbaar binnen de winkelinrichting. Klering is een product dat speciale aandacht vraagt aan hoe het product getoond wordt. Kleding kun je opvouwen en aan een kledinghanger tonen. Winkel kledingrekken geven op verschillende manieren de mogelijkheid om kleding aantrekkelijk te tonen voor geïnteresseerde klanten. <?p>

Verschillende soorten winkel kledingrekken

Binnen de winkelinrichting zijn er verschillende manieren om kleding te displayen. In ons assortiment vind je een groot aanbod aan de volgende winkel kledingrekken:

  • Wandsystemen
  • Middenunits

Deze twee soorten winkel kledingrekken verschillen van elkaar door de manier van plaatsing van de rekken. Het ligt aan de oppervlakte van de winkel welk systeem het meest geschikt is. Hieronder worden de middenunits uitgelicht. Meer informatie over de wandsystemen vind je in de categorie Wandsystemen.

Middenunits

Middenunits zijn winkel kledingrekken die midden in een winkel geplaatst kunnen worden. Deze kledingrekken zijn zo ontworpen dat er vanaf iedere kant kleding gedisplayd kan worden. Zo kun je optimaal gebruik maken van het kledingrek als voorwerp en kan het kledingrek vrij in de winkelruimte geplaatst worden. Hierbij zit je dus niet vast aan de plaatsing van het rek. Ook stralen muddenunits als winkel kledingrekken een bepaalde élégance uit. Past dit bij de uitstraling die jij je winkel wil meegeven? Bestel dan vandaag nog de middenunits die bij jouw winkelinrichting passen.

Winkel kledingrekken aanschaffen

Weet je nog niet goed welke winkel kledingrekken het beste binnen jouw winkel passen? Bekijk dan ons gehele assortiment aan verschillende kledingrekken. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de perfecte winkel kledingrekken? Neem dan gerust contact met ons op! Onze professionals op het gebied van winkelinrichting helpen je graag de juiste keuze te maken zodat je blij bent met je aankoop van de perfecte winkel kledingrekken.

You can select 5 products only