Kledingrekken

1 - 24 of 29
Van hoog naar laag sorteren
  • 1
  • 2
1 - 24 of 29
Van hoog naar laag sorteren
  • 1
  • 2

Kledingrekken

Een stevig kleding rek is de ideale manier om kleding optimaal aan klanten te kunnen tonen. Door middel van een stevig kleding rek hangt ieder kledingstuk vrij waardoor het product van alle kanten goed bekeken kan worden. Ook blijft de kleding netjes en de winkelruimte opgeruimd. Om veel kleding te kunnen tonen garanderen wij u dat onze kledingrekken ontzettend stevig zijn zodat er veel kleding aan een en hetzelfde rek gehangen kan worden.

Stevig kledingrek in twee soorten

Wij bieden een stevig kledingrek in twee verschillende soorten. Zo wordt er altijd de beste oplossing geboden binnen de desbetreffende winkelindeling. Een stevig kledingrek koop je bij ons in een van de volgende twee soorten:

  • Middenunits
    Een middenunit is een zeer stevig kledingrek dat geen aanhechtingspunt nodig heeft, maar vrij in de ruimte kan staan. Het kledingrek kan vanaf meerdere kanten gebruikt worden en is ontzettend praktisch. Echter moet hier wel de ruimte voor zijn, omdat de meeste middenunits wel wat plaats in beslag nemen.
  • Wandsystemen
    Een wandsysteem is een stevig kledingrek data an de wand van de winkel wordt bevestigd. Dit kleding rek is ontzettend handig, omdat het de ruimte die er is effectief benut. Ook is di teen extra stevig kledingrek, omdat het aan de muur wordt bevestigd.

Stevig kledingrek komen bekijken

Het kan erg lastig zijn om zelf een gehele winkelinrichting bij elkaar te passen en meten. Ook kunne bepaalde producten online soms aan andere verwachtingen voldoen dan in het echt. Daarom kunnen al onze producten bekeken worden in onze ruime showroom, zodat je zeker weet dat je de juiste investering in je winkel maakt.

Stevig kledingrek aanschaffen

Een stevig kledingrek aanschaffen? Dat kan bij ons erg gemakkelijk zowel online als in onze uitgebreide showroom! Er staat specialisten speciaal voor jou klaar om je te helpen en te adviseren zodat je het juiste stevige kledingrek mee naar huis neemt die jouw winkel naar een volgend niveau gaat tillen.

You can select 5 products only